Jeugdtoneel de Eendracht

zaterdag 9 februari 2019 (19:30

Locatie: café Florijn Gelselaar

Zaterdag 9 februari wordt de eerste voorstelling van 2019 verzorgd door onze jeugdleden.

De leden die op de basisschool zitten, spelen "De Buit van Don Capsones"

De inbrekers Angelino en Presto, kraken in opdracht van Maffiabaas Don Capsones de kluis van Banca D´Italia. Als de politie heel snel aanwezig is, weten ze ternauwernood te ontsnappen. Noodgedwongen verstoppen ze het geld in een kist in een oud vervallen theater in de buurt. Theatro Fiasco verkeerd in financiële problemen. Direkteur Antonio Grimasso, toneelmeester Klunzo en allerlei tweede rangs artiesten vormen samen het circus. Als het publiek boos wegloopt is de maat vol. Alle artiesten moeten oefenen anders krijgen ze ontslag. Per toeval ontdekken ze het geld in de kist. Als Don Capsones het geld komt halen is er 20.000 euro weg……. Hoe dit afloopt, als er ook nog een geest tevoorschijn getoverd word?????

En de  jeugd van het voortgezet onderwijs spelen het stuk "Gekken"

Wat gebeurt er als twee boeven willen inbreken in het IMI, het instituut voor Mentaal Invaliden? Dan krijgen ze de patiënten op hun dak. Vette pech voor die boeven. Harry en Frieda zijn net ontslagen uit de gevangenis en willen hun buit opgraven. Helaas is op die plek het IMI gebouwd. Harry verzint allerlei smoezen om niet gestoord te worden door het verplegend personeel, waar hij de gekken door gebruikt. Helaas zijn de paranoïde Suzan , de bezeten Demon, de agressieve Els en de wankelende Dnjerpri Djenpropetrovsk de schurken iets te behulpzaam, waardoor alles in de soep loopt.

De voorstellingen worden gegeven in zaal Florijn te Gelselaar op 9 Februari om 19.30 uur. Zaal geopend vanaf 19.00 uur  Entree €3.00 pp

 


« Terug