OVM Gaanzeloop 2019

zaterdag 23 maart 2019

Locatie: Gelselaar

Net als de afgelopen jaren organiseren we dit jaar weer de OVM Gaanzeloop, hieronder en in de bijlage meer informatie.

De OVM Gaanzeloop is een kleinschalig hardloopevenement voor deelnemers van alle leeftijden en elk niveau. Mede door de elektronische tijdwaarneming is het evenement interessant voor zowel de recreatieve hardlopers als voor de gevorderde prestatiesporters.

 

De start en finish vinden plaats in Gelselaar, één van de weinige dorpen in Nederland dat tot beschermd dorpsgezicht is benoemd. De routes gaan dwars door het schitterende Gelderse coulisselandschap, langs oude boerderijtjes en over paden en wegen waar het lijkt of de tijd stil heeft gestaan.

 

De Gaanzeloop van 2019 zal plaatsvinden op 23 maart 2019. Er kan deel genomen worden aan 4 afstanden. Met dit jaar ook nieuwe parcoursen door ons mooie dorp Gelselaar en buitengebied. De kortste afstand is ca. 2,5 km en betreft 2 ronden door het dorp Gelselaar, dit zodat de deelnemers 2x over start/finish gaan en dus maximaal aangemoedigd kunnen worden. Vervolgens is er de 5 km en de 10 km afstand door het buitengebied van Gelselaar. De langste afstand zal ook dit jaar de 16.1 km zijn deze gaat door het buitengebied van Gelselaar en door de buurtdorp(en).

 

https://www.egvv.nl/pages/leden-info/ovm-gaanzeloop-2019/aanmelden-ovm-gaanzeloop-2019.php

 


« Terug