Toneelvoorstelling de Eendracht

zaterdag 9 november 2019 (20:00

Locatie: café Florijn

Dit najaar brengt toneelvereniging de Eendracht Als er maar muziek in zit, een Vrolijk blijspel in drie bedrijven, geschreven door de Zelhemse Evelien Evers.

Er gebeurt altijd wat in de muzikale familie Derksen. Joris zorgt regelmatig voor opschudding, met steeds ’n ander vriendinnetje. Waarom wil hij toch niet verder met Desi? ’t Is zo’n aardig meisje, vinden pa en ma. ( Joris heeft daar ’n hele andere opvatting over) Ze zit net als vader Derksen en Joris, bij de muziek. Dan weet je wat je kunt verwachten, vindt pa en ma. Waarom moeten het toch altijd van die aparte verschijningen zijn? Of één die voortdurend met haar Iphone zit te spelen? Waarom neemt hij  geen voorbeeld aan Sandra, die al jaren met Dr. André Platvoet omgaat. Joris en André liggen niet bepaald op dezelfde golflengte. Wat moet Sandra toch met zo’n nerd. Joris en opa hebben de zelfde mening, die vent valt in de familie behoorlijk uit de toon. Oma Lieftink is de stoor zender van het geheel. Wat kan dat mens zeuren. Er klinkt zo nu en dan ook ’n behoorlijke valse noot van opa zijn kant. Al met al ’n stuk met veel humor en rare verwikkelingen.

De voorstellingen worden gegeven in zaal Florijn te Gelselaar op de zaterdagen 2 en 9 november om 20.00uur. Zaterdag 9 november is er tevens een middag voorstelling om 14.30uur.

Vanaf 21 oktober tot één dag voor de voorstelling kan men kaarten à € 7,00 bestellen bij café Florijn, tel. 0545-481283. Aan de zaal kosten kaarten € 8,00 en donateurs betalen € 6,00. Basisschoolleerlingen in gezelschap van een volwassene hebben gratis toegang.

 


« Terug