Kerstconcert Excelsior / Sosjaal

zondag 23 december 2018 (15:00

Locatie: Gelselaar

Muzikale kerstsfeer in Gelselaar

Om alvast in de kerststemming te komen organiseren Muziekvereniging Excelsior en Popkoor SoSjaal samen een sfeervol kerstconcert op zondagmiddag 23 december a.s. om 15.00 uur in Café Florijn te Gelselaar.

Deze middag kunt u luisteren naar herkenbare populaire kerstnummers zoals Lonely This Christmas, The Little Drummer Boy, We All Stand Together en Christmas Lights.

De kerstklassieker Stille Nacht zal natuurlijk ook niet ontbreken. Ook zijn er minder bekende nummers te horen en zijn traditionele kerstliedjes in een nieuw jasje gestoken.

De muziekvereniging en het popkoor zullen zowel afzonderlijk als gezamenlijk voor u gaan optreden. Dat zorgt voor een middag vol afwisseling in het programma. Zij zullen u met veel enthousiasme een gezellige kerstmiddag bezorgen. De repetities hiervoor zijn al in volle gang. Dit mag u niet missen!

U bent allemaal van harte welkom! De entree is 5 euro, waarbij u wordt verwelkomd met koffie.  Jeugdige bezoekers t/m basisschoolleerlingen betalen 2,50 (inclusief 1 consumptie).

Graag tot 23 december!

 


« Terug