Agenda - donderdag 11 oktober 2018

Informatieavond over de asbesttrein

donderdag 11 oktober 2018 (19:30

Locatie: Dorpshoes Gelster

Asbesttrein

De gemeente ondersteunt bewoners van het buitengebied bij asbestsanering op eigen terrein. Samen met andere Achterhoekse gemeenten is  de ‘stichting Asbesttrein’ opgezet.  De “Asbesttrein” is een samenwerking van bedrijven die in een trein achter elkaar aan werken om asbest te verwijderen, af te voeren en eventueel een nieuw dak te monteren. De werkzaamheden worden gebiedsgericht en snel achter elkaar uitgevoerd waardoor er op kosten wordt bespaard. Daarnaast worden samen vergunningen en subsidies aangevraagd voor u, kortom u wordt van A tot Z ontzorgd.

 

Informatieavond

In Gelselaar start binnenkort de volgende Asbesttrein.

Heeft u gebouwen met asbestdaken en denkt u er over na om deze te saneren? Kom dan naar de gratis informatiebijeenkomst over de Asbesttrein op 11 oktober 2018. Wij verwelkomen u graag in het dorpshuis Gelselaar. De koffie staat klaar vanaf 19.15 uur en we starten om 19.30 uur.

 

Datum: 11 oktober 2018

Adres: Pastorieweg 10 7275AH

Voor buitengebied en kern van Gelselaar

 

Aanmelden voor deze interessante en gratis informatiebijeenkomst.

Om een beeld te krijgen hoeveel mensen, en wie we kunnen verwachten en of de locatie alle belangstellenden kan ontvangen, vragen wij om u vooraf aan te melden voor de informatieavond.

1.         Via onze website

https://www.gemeenteberkelland.nl/Digitale_Balie/Formulieren/Formulieren_online/Aanmelden_informatieavond/Aanmeldformulier_informatieavond

2.         Per email naar m.mellink@gemeenteberkelland.nl o.v.v. ‘informatiebijeenkomst Asbesttrein’.