Agenda - woensdag 21 november 2018

Kokk'n in de grote Kökk'n

woensdag 21 november 2018 (17:00 t/m 19:00 uur)

Locatie: Dorpshoes Gelster

Kokk'n in de Grote Kökk'n is een activiteit van de Stichting Dorpshoes Gelster.
Eén keer per maand wordt er gekookt voor senioren (65+) uit Gelselaar en senioren die een binding met Gelselaar hebben.

De "Kokkerieí«n" vinden op woensdag plaats van 17.00 uur en 19.00 uur.

Wat kunt u verwachten:
U wordt ontvangen met een drankje, waarna er een diner volgt van 3 á 4 gangen in de gezellig aangeklede Grote Kökk'n van het Dorpshoes. We sluiten af met een kopje koffie. De nadruk ligt niet alleen op het eten, maar vooral op gezelligheid en een "praötje " maken.
De kosten hiervoor bedragen 10 euro per persoon.

Voor diegene die problemen heeft om het Dorpshoes te bereiken kan vervoer geregeld worden.

We willen benadrukken dat deze activiteit voor ALLE senioren uit Gelselaar en senioren die een binding met Gelselaar hebben bedoeld is.
Krijgen we teveel aanmeldingen dan worden deze doorgeschoven naar de volgende maand.

Mogen we u ook een keer verwelkomen in de Grote Kökk'n?

U kunt zich opgeven bij Eduard Meutstege. (ook voor vragen)
Tel. 0545-481588
Mail: eduardmeutstege(at)gmail(punt)com

Stichting Dorpshoes Gelster

 Infoavond voor organisatoren van feesten en evenementen

woensdag 21 november 2018 (20:00 t/m 22:00 uur)

Locatie: gemeentehuis Borculo

Bent u van plan om binnenkort een buurtfeest te houden of wilt u volgend jaar misschien een groot evenement organiseren? Dan hebt u daar een vergunning van de gemeente voor nodig. Om het u wat makkelijker te maken en u goed op weg te helpen, houdt de gemeente Berkelland een informatiemarkt, waarin alle facetten en partijen die bij deze vergunning horen, aan de orde komen.

 

De informatieavond wordt gehouden op woensdag 21 november 2018 in het gemeentehuis in Borculo. De avond begint om 20.00 uur en duurt tot uiterlijk 22.00 uur. Koffie en thee staat vanaf 19.45 uur klaar. Wij nodigen u harte uit.

 

Informatie en tips

Na het welkom door burgemeester Joost van Oostrum is er een kort plenair deel met tekst en uitleg over de evenementenvergunning en de noodzakelijke zaken die daarbij komen kijken. Ook is er een infomarkt met stands van onder andere onze vergunningverleners, subsidieverleners, handhavers, politie, brandweer en de verzekeringmaatschappij.

Daar kunt u verdere informatie, tips en tricks krijgen. Uiteraard is er ook gelegenheid om een afspraak te maken met onze vergunningverleners om zaken voor uw feest of evenement verder te bespreken.  

 

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Dan kunt u contact opnemen met Wilhelmien Siemes, Myra Konings of Anita Markerink. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0545 - 250 250.