Agenda - zaterdag 8 februari 2020

Jeugdtoneel de Eendracht

zaterdag 8 februari 2020 (19:30

Locatie: Gelselaar

De kannibaal en ik, een bijzonder stel.
Geschreven door Remco Klop.

We komen hier terecht in het programma: Hobby's in Nederland. Mevrouw Zuurtjes in Holwerd heeft een wel heel bijzondere hobby. Namelijk het verzamelen van kannibalen.........

Mamma Mia
geschreven door Loek de Waal

In dit Italiaanse restaurant zwaait Luigi de scepter. Zijn neefje Pepe moet hem helpen maar daar komt niet veel van terecht. Als de gasten komen loopt de bediening nogal uit de hand. Luigi probeert wanhopig Pepe in goede banen te leiden maar slaagt daar maar half in. De gasten kunnen hun ogen niet geloven als ze zien in wat voor restaurant ze terecht zijn gekomen.

De Jager
Geschreven door Peter van den Bijllaardt

Een jager wil olifanten gaan vangen. Een douanier vertelt hem dat hij Tanzania niet inkomt als hij hem niet vertelt hoe hij die olifanten " vangt ".... Tijdens een gesprek tussen de twee haalt de douanier hem toch over te vertellen hoe hij de olifanten wil gaan vangen.

Game Over
Geschreven door John Hendriks.

Het is het verhaal over een tweeling, Harm en Mark. Net als alle kinderen zijn ze gek op spelletjes,  computerspelletjes. Dit loopt nogal uit de hand en is niet altijd zonder gevaar..........


De voorstellingen worden gegeven in zaal Florijn te Gelselaar op 8 Februari om 19.30 uur. Zaal geopend vanaf 19.00 uur  Entree €3.00 pp voor iedereen.